Kerítés - videóval

2015. 01. 27., k - 10:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint prostitúcióra vette rá a lányokat a 21 éves nő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást O. Zsanett 21 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2012 nyara óta több alkalommal prostitúciós tevékenységre bírt rá lányokat. A fiatalok - a gyanúsított által megszervezett - szexuális szolgáltatásért cserébe kapott pénz egy részét átadták a 21 éves budapesti lakosnak. A gyanú szerint O. Zsanett a lányoktól beszedett pénzből tartotta el magát.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói és a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2015. január 25-én 10 órakor zuglói lakcímén elfogták, majd előállították a nőt.

 

Ellene a további eljárást - őrizetbe vétele mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.