Késsel megszúrta - frissítve

2017. 05. 06., szo - 11:47
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök őrizetbe vették a nyíradonyi gyanúsítottat.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2017. május 5-én 23 óra 30 perc körül egy egészségügyi intézmény tett bejelentést arról, hogy ellátnak egy férfit, akinek az életveszélyes sérülései bántalmazásból származhatnak. A rendőrök a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a sértettet nyíradonyi otthonában a fia sebesítette meg egy késsel. A rendőrök a 36 éves férfit 2017. május 6-án 1 óra körül otthonában elfogták és előállították a rendőr-főkapitányságra. V. József gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vette a férfit és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.