Két autóban nyolc illegális migráns - videóval

2017. 04. 04., k - 17:35
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Embercsempészéssel gyanúsítható férfiakat fogtak el a rendőrök Békés megyében.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2017. április 3-án, 23 óra 30 perc körül, Orosháza külterületén leállítottak két személygépkocsit, amelyekben külföldiek utaztak. Nem volt náluk érvényes úti okmány és nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A nyolc, magukat szír állampolgárnak valló illegális migránst a rendőrség 2017. április 4-én átadta a román hatóság képviselőinek.

 

A személygépkocsikat magyar állampolgárok vezették, őket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya bűnügyi őrizetbe vette. Mindkét férfi ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.