Kétszer szúrt

2016. 02. 15., h - 04:33
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A polgári rendőrök elfogták a férfit.

Egy nő tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 14-én 13 óra 39 perckor, mivel egy polgári presszóban az egyik férfi késsel megszúrt két vendéget. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy helyi férfi előzetes szóváltás nélkül egy késsel megszúrt egy 44 éves és egy 42 éves férfit, majd elmenekült a vendéglátóhelyről. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Polgári Rendőrőrs munkatársai T. Jánost otthonában elfogták és előállították. A férfit a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását. A mentők a sértetteket kórházba vitték.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint az eset következtében az egyik sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, a másik könnyen sérült.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 63 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.

 

Véradást tartottak Szombathelyen

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetével 2020. augusztus 12-én és 2020. augusztus 13-án közös véradó napot tartott.

 

Ittasan vezettek

A debreceni rendőrök befejezték az ügyek vizsgálatát.