Ketten a robogón

2013. 09. 23., h - 11:55
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2013. szeptember 22-én 16 óra 30 perc körüli időben szolgálatuk ellátása közben a Budapest IX., Désy Huber utcában felfigyeltek egy robogóra, amin ketten motoroztak.

Ellenőrizni akarták a jármű utasait, de a vezető a rendőr jelzésére nem állt meg. A járőrök követni kezdték a menekülőket, akik a Budapest IX., Hurok utcánál parkoltak le. A két férfi a robogót hátra hagyva, gyalog próbált a rendőrök elől elmenekülni. A robogó vezetőjét, a 19 éves E-C. Bernárdot – aki egy bokor mögé bújt el – a járőrök elfogták, míg a társának sikerült elmenekülnie.

A budapesti férfi a motor eredetével nem tudott elszámolni, valamint az egyenruhások megtalálták azt a kábítószer gyanús anyagot tartalmazó nylon tasakot, amelyet menekülés során dobott el. A rendőrök a motort és a kábítószer gyanús anyagot lefoglalták, a férfit pedig előállították a IX. kerületi Rendőrkapitányságra. Társa felkutatását megkezdték.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja kábítószer birtoklása megalapozott gyanújával.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fegyelmi

Budapest rendőrfőkapitánya vizsgálatot rendelt el, mert egy bejelentésre nem megfelelően reagált a Tevékenység-irányítási központ munkatársa.