Kifosztotta áldozatát

2017. 03. 26., v - 08:48
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 66 éves mozgássérült férfitől lopott Sombereken.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság az ellen a 35 éves görcsönydobokai férfi ellen, aki 2017. január 13-án 13 óra körül lopott el két mobiltelefont egy járókeretes idős férfitől Sombereken. A gyanúsítottat alig két óra alatt azonosították és elfogták a rendőrök. Kihallgatásán elmondta, hogy a helyi postán látta meg későbbi áldozatát, akit követett, majd kitépte a kezéből a szatyrát és annak tartalmával elszaladt. A sértettől ellopott két mobiltelefont a rendőrök lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták.

A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.