Kifosztotta áldozatát

2017. 03. 26., v - 08:48
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 66 éves mozgássérült férfitől lopott Sombereken.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság az ellen a 35 éves görcsönydobokai férfi ellen, aki 2017. január 13-án 13 óra körül lopott el két mobiltelefont egy járókeretes idős férfitől Sombereken. A gyanúsítottat alig két óra alatt azonosították és elfogták a rendőrök. Kihallgatásán elmondta, hogy a helyi postán látta meg későbbi áldozatát, akit követett, majd kitépte a kezéből a szatyrát és annak tartalmával elszaladt. A sértettől ellopott két mobiltelefont a rendőrök lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták.

A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.