Kirabolta tizenéves ismerősét, őrizetben van – videóval

2017. 06. 11., v - 18:25
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Először kölcsönkért, majd erőszakkal elvette egy 16 éves fiú pénztárcáját 25 éves ismerőse Szeghalmon. A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a rablás gyanúsítottját.

Pénzt akart szerezni, ezért kirabolt egy 16 éves fiút egy 25 éves férfi Szeghalmon. Ismerték egymást, 2017. június 10-én késő este egy helyen szórakoztak. Éjfél után hazafelé mentek, amikor K. Lajos pénzt kért kölcsön tőle. A fiú aprópénzt adott neki, amit elfogadott, de nem sokkal később vissza is adta, mert nem hitte el, hogy ismerősének tényleg csak annyi pénze van, nem tud többet adni.  Amikor a fiú el akarta tenni a pénztárcájába a visszakapott pénzt, K. Lajos látta, hogy az apró mellett papírpénzek is vannak. Ekkor erőszakossá vált, fenyegette, megfélemlítette a fiút és kikapta a kezéből a pénztárcát. Kivett belőle két bankjegyet, majd visszaadta a tárcát és hazament. A rendőrök a 2017. június 11-én 0 óra 30 perc körül történt rablásról hét órával később érkezett bejelentés után egy órán belül elfogták és előállították a gyanúsítottat. A 25 éves szeghalmi K. Lajost a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.