Kiraboltak egy szekszárdi patikát

2013. 11. 06., sze - 16:23
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Kiraboltak egy szekszárdi gyógyszertárat kedden kora este. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon.

Rablás történt a szekszárdi Hunyadi utcai patikában 2013. november 5-én, 17 óra 45 perc körül. Egy, a gyógyszertárba belépő férfi késsel a kezében pénzt követelt az alkalmazottaktól, akik átadták neki a bevételt. A férfi ezután elmenekült a helyszínről.

Az elkövető 20-30 év körüli, vékony testalkatú, kb. 180 cm magas, sötét, overall jellegű ruhát, fekete maszkot és fekete kesztyűt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a helyszínen, vagy annak környékén az adott időben valami gyanúsat észlelt, a bűncselekménnyel összefüggésben bármilyen információval rendelkezik, illetve a grafikán látható férfit felismeri, jelentkezzen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon (Szekszárd, Várköz u. 4.), illetve hívja a 74/501-100-as telefon 3621-es mellékét, vagy a 107-es, 112-es segélyhívót.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.