Kiskorú fiút rabolt ki

2016. 05. 21., szo - 05:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrség vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást egy férfival szemben, aki egy autóbusz-állomáson kirabolta az alvó sértettet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytatott Sz. György Norbert 35 éves budapesti lakos ellen rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt.

 

A gyanú szerint a férfi 2016. február 6-án a hajnali órákban egy zuglói autóbusz-állomáson odalépett egy alvó kiskorú fiúhoz, és a mellette lévő hátizsákjából ellopta kulcsait és készpénzét, ezután távozott a helyszínről.

Röviddel később visszatért az időközben felébredt fiúhoz és a földre szorította, ruházatának zsebeit átkutatva elvette tőle személyes iratait, pénztárcáját, mobiltelefonját, valamint hátizsákját.

A rendőrség a férfi ellen folytatott eljárást befejezte, a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az ünnepi hétvégén is sokan szabálytalankodtak

A rendőrök az ellenőrzések alkalmával 150 jogsértővel szemben intézkedtek. Várdombon olyan járművezetővel is találkoztak az egyenruhások, aki a megengedett 50 km/h helyett 115 km/h-s sebességgel közlekedett.