Kitették hűlni, majd hűlt helye lett

2016. 11. 30., sze - 11:07
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A zenész kitette hűlni hangszerét, majd egy pillanatra bement a koncertterembe, s mire visszament a xilofonnak hűlt helye lett Mezőkövesden.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetéséért folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság F. Krisztián 19 éves hely lakossal szemben. A férfi 2016. november 27-én 15 óra körül Mezőkövesden, a gyermekkönyvtár elé kitett hangszert eltulajdonított.

A zenész többek között elmondta a rendőröknek, hogy a xilofont azért tette ki a könyvtár elé, hogy az lehűljön, mivel akkor jobb a hangzása.

 

A bejelentést követően a rendőrök másnap azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a tolvajt, aki meghallgatásán beismerte tettét, és azt is, hogy nem tud zenélni.

 

A nyomozók az eljárás alá vont személy lakásán megtalálták a hangszert, amit lefoglaltak és visszaadtak jogos tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

48 óra alatt 29

A zéró tolerancia ellenére a Veszprém megyei rendőrök huszonkilenc esetben intézkedtek ittas sofőrökkel szemben.

 

Rendőrkézen a betörő

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki egy Sajószentpéteri családi házhoz tartozó garázsba tört be.

 

Kicserélt rendszámok

A füzesabonyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 34 éves besenyőtelki férfit.

 

Holtan találtak rájuk

Tiszafüredi otthonukban holtan találtak egy házaspárt, a haláluk körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Balesetet okozott

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a sárisápi férfi ellen.

 

Illegális migránsok Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.