Klopfolóval és nyújtófával verte barátnőjét

2013. 12. 13., p - 08:43
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Hónapokig kínozta párját egy férfi Szegeden.

A megalapozott gyanú szerint 2012 augusztusa óta rendszeresen verte párját egy 24 éves férfi Szegeden. A bántalmazások közül kiemelkedő a 2012. október 29-i eset, amikor olyan brutálisan gyomron és állon ütötte, hogy a nő súlyos sérüléseket szenvedett. A kínzás 2013 első napján folytatódott. Akkor arra kényszerítette, hogy térdeljen le, és szó nélkül tűrje, hogy klopfolóval, nyújtófával és más háztartási eszközökkel veri. P. Sándor Ferenc ekkor egy késsel is megvágta a sértettet, majd bezárta a lakásba, hogy ne tudjon segítséget kérni. A rendőrség gyanúja szerint az elkövetéskor a férfi és a nő is kábítószer hatása alatt állt. A sértett végül az ablakon mászott ki, és jelentkezett – súlyos sérülésekkel - ellátásra az egyik klinikán.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 24 éves férfi ellen. A rendőrség a nyomozást 2013. december 10-én befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.