Kolbász pálinkával

2014. 08. 01., p - 10:34
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Bíróság elé állítják a tetten ért falatozót a dunaújvárosi rendőrök.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. Zoltán 41 éves baracsi lakos ellen.

 

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. július 11-én 23 óra körüli időben érkezett bejelentés arról, hogy Baracson egy családi ház melléképületében a tulajdonos és ismerőse egy tolvajt ért tetten és visszatart a rendőrök kiérkezéséig. A helyszínre érkező egyenruhások H. Zoltán elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A férfi tudta, hogy az épületben élelmiszereket tárolnak, ezért ment be oda, de mielőtt elvitte volna a házikolbászokat, egy szálat a helyszínen megevett és ivott hozzá az ott talált pálinkából is.

A nyomozók a H. Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a nyomozást és az ügyben bíróság elé állítást kezdeményezett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.