Körözött személy rendőrkézen - videóval

2016. 11. 11., p - 10:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy kispesti parkolóban fogták el azt a férfit, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóságával együttműködve 2016. november 9-én 17 óra 50 perckor egy kispesti parkolóban elfogta T. László 26 éves nagykátai lakost.

A férfi ellen hat elfogatóparancs volt érvényben emberölés, lopás, két esetben ittas járművezetés és tartózkodási hely megállapítása miatt.

T. Lászlót a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányságára előállították majd kihallgatását követően a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították, ahol megkezdte jogerős büntetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.