Közlemény

2015. 07. 13., h - 13:43
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Szexuális kényszerítés miatt nyomoznak a kecskeméti rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást rendelt el szexuális kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szerb állampolgár ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves férfi - aki olaszországi otthonából úton volt Szerbia irányába - 2015. július 5-én 21 óra 20 perckor a Budapestről Szeged irányába közlekedő vonat mellékhelyiségben egy kecskeméti nőt fenyegetéssel szexuális aktusra kényszerített. A terheltet az elkövetés után egy óra múlva 22 óra 20 perckor Szegeden, a vasútállomáson elfogták a rendőrök.

 

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a kecskeméti nyomozók, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.