Kutyát sétáltató hölgyet rabolt ki

2017. 05. 07., v - 06:26
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki Budapesten, a XIII. kerületben a telefonja megszerzése érdekében bántalmazott egy kutyáját sétáltató nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított a 21 éves B. Gábor ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Gábor 21 éves budapesti férfi 2017. május 4-én 22 óra 30 perc körül Budapesten a XIII. kerületi Cserhalom utcában egy kutyát sétáltató nőt támadott meg, hogy megszerezze mobiltelefonját.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi a mobiltelefont egy Budapest, VII. kerületi használt telefonokat értékesítő boltban próbálta meg eladni. A nyomozók 2017. május 5-én 12 óra 25 perckor az elkövetőt a kereskedés közelében elfogták, majd előállították a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányságra.

B. Gábort a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vétele mellett kezdeményezték az előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.