Leszólította, majd erőszakoskodott vele

2016. 07. 08., p - 13:53
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a 49 éves gyanúsítottat.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat szexuális erőszak bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Zsolt 49 éves komáromi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves férfi 2016. május 27-én 20 óra és 21 óra közötti időben – egy budapesti pályaudvaron - kezdeményezett beszélgetést egy 15 éves lánnyal, akit a gépkocsijához hívott és beültette a hátsó ülésre, majd az ajtókat lezárta. A lány ezért nem tudott kiszállni, a gyanúsított pedig nem állt meg annak ellenére, hogy erre a sértett többször kérte.

J. Zsolt a lányt egy Sződliget melletti erdős területre vitte, ahol akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített vele, miközben kétszer megütötte.

A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként a Pest megyei nyomozók azonosították, majd 2016. július 7-én 10 óra 40 perckor Kecskeméten elfogták a 49 éves férfit. J. Zsoltot a rendőrök a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

Az illetékes bíróság 2016. július 8-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

J. Zsolt ellen a további eljárást – fogvatartása mellett – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Rendőrkézen a rabló

Egy idős férfi pénzét vette el a nő, akit rövid időn belül elfogtak a salgótarjáni nyomozók.