Lezárt ügyek: Furik-rablók

2016. 02. 08., h - 13:56
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy rudabányai telephelyről talicskát raboltak.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse V. P 26 éves és K. Z. 25 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. október 7-én 22 óra körüli időben bemásztak egy rudabányai telephelyre, ahol először egyikük leütötte a biztonsági őrt, majd a másik a kerítésen átdobott egy talicskát, amit aztán eltoltak és 2000 forintért eladtak.

 

 

A bejelentést követően a rendőrök egy napon belül azonosították, elfogták, majd a rendőrősre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben a rendőrség előterjesztése alapján, ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. október 11-én elrendelte előzetes letartóztatásukat.

 

Az ügyben indított nyomozást a Rudabányai Rendőrőrs a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam