Lezárt ügyek: mikrohullámú sütő a bokorban

2014. 07. 10., cs - 11:09
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy hatvan éves kazincbarcikai betörővel szemben, akit a nyomozók egy órán belül elfogtak.

Lopás bűntett elkövetésnek gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2014. július 7-én 11 óra 30 perc előtt egy kazincbarcikai családi házba betörtek, ahonnan az elkövető szalonnát, kolbászt és egy mikrohullámú sütőt jogtalanul eltulajdonított.

 

A rendőrök bejelentéstől számított egy órán belül azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi 60 éves Sz. Antalt.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a tettét beismerő férfit bíróság elé állítás céljából őrizetbe vette. Az ügyben indított nyomozást a rendőrkapitányság lezárta és az ügyben keletkezett iratokat 2014. július 8-án bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

 

A rendőrség az ellopott értékeket már a bűncselekmény elkövetésének napján visszaadta jogos tulajdonosának. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.