Lezárt ügyek: mikrohullámú sütő a bokorban

2014. 07. 10., cs - 11:09
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy hatvan éves kazincbarcikai betörővel szemben, akit a nyomozók egy órán belül elfogtak.

Lopás bűntett elkövetésnek gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2014. július 7-én 11 óra 30 perc előtt egy kazincbarcikai családi házba betörtek, ahonnan az elkövető szalonnát, kolbászt és egy mikrohullámú sütőt jogtalanul eltulajdonított.

 

A rendőrök bejelentéstől számított egy órán belül azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi 60 éves Sz. Antalt.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a tettét beismerő férfit bíróság elé állítás céljából őrizetbe vette. Az ügyben indított nyomozást a rendőrkapitányság lezárta és az ügyben keletkezett iratokat 2014. július 8-án bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

 

A rendőrség az ellopott értékeket már a bűncselekmény elkövetésének napján visszaadta jogos tulajdonosának. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.