Lopásból rablás

2015. 01. 18., v - 09:08
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy tábla csokoládéért és egy üveg szeszesitalért lökte el a gyanúsított az oroszlányi bevásárlóközpont biztonsági őrét.

Rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 31 éves férfi ellen. Az oroszlányi K. Péter egy tábla csokoládét és egy üveg szeszesitalt akart eltulajdonítani egy helyi bevásárlóközpontból 2015. január 17-én. Amikor az üzlet biztonsági őre a kijáratnál feltartóztatta a férfit, a gyanúsított meglökte őt és megpróbált elmenekülni. K. Péter nem tudott elfutni, az őr ugyanis visszatartotta őt a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök a helyszínen elfogták a 31 éves férfit és előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. K. Pétert a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.