Lopni akart, rablás lett belőle

2016. 10. 17., h - 04:56
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették a miskolci rendőrök azt a férfit, aki egy helyi üzletből italt akart lopni, majd a dolog megtartása végett, menekülése során fellökte a bolt biztonsági őrét.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Attila 27 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. október 14-én 16 óra 30 perckor Miskolcon, az Újgyőri főtér egyik áruházból egy üveg pálinkát akart ruházatába rejtve ellopni. A tolvajt a bolt biztonsági őre azonban tetten érte és számon akarta kérni a fizetetlen tételt. B. Attila azonban az ital megtartása végett fellökte az őrt és elszaladt.

A rablót a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói azonosították, majd a főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai 2016. október 15-én a reggeli órákban elfogták.

A gyanúsítottak a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.