Lopott biciklivel ment autót feltörni

2016. 09. 12., h - 14:01
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vettek a szegedi rendőrök egy helybéli férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt, majd azzal ment autót feltörni.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási központjába 2016. szeptember 10-én 22 óra körül érkezett bejelentés, hogy Szeged belvárosában egy gépkocsit törnek fel. A helyszínről a feltételezett elkövető elmenekült, de a kiérkező rendőrök a közelben megtalálták.

A férfi a menekülés közben eldobott egy sporttáskát, amelyben egy erővágó volt, azt a nyomozók lefoglalták. Az adatgyűjtés megállapította, hogy a gyanúsított a bűncselekmény helyszínére egy korábban általa eltulajdonított kerékpárral érkezett. Az egyenruhások a 23 éves férfit előállították.

A terheltet a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt eredménye alapján kábítószer birtoklásával is gyanúsítják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.