Lopott hőenergiával fűtöttek

2015. 05. 12., k - 09:13
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az elkövetők több mint egy millió forint kárt okoztak a szomszédos pizzériának.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indított eljárást D. Sándor 55 éves budaörsi, illetve R. József 63 éves törökbálinti lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint az elkövetők a lopást azzal követték el, hogy 2010 nyara, illetve 2013. február 13-a között Budapesten a VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky úti üzletük szomszédságában lévő étterem meleg vizes csővezetékére jogosulatlanul rácsatlakoztak és az így megszerzett hőenergiát saját üzlethelyiségük fűtésére használták. A közel három éven át tartó lopással okozott kár értéke meghaladja az egymillió forintot.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága a büntetőeljárást vádemelési javaslattal befejezte, az ügy iratait az illetékes ügyészség részére megküldte. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.