Marihuána kereskedők őrizetben – videóval

2016. 08. 09., k - 12:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szigetszentmiklósi rendőrök két kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe.

Eljárás indult kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. Zsolt 28 éves és S. László 30 éves szigetszentmikósi lakosokkal szemben a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy nagyjából két-három éve marihuánát értékesítenek szigetszentmiklósi otthonukban. A nyomozók 2016. augusztus 8-án éjszaka mindkét férfinél házkutatást tartottak, amelynek során különböző csomagokban zöld színű növényi törmeléket, digitális mérleget és önzáró nejlon tasakokat foglaltak le. Az előzetes szakvélemény a 89,28 gramm zöld színű növényi törmelékről megállapította, hogy az - hatóanyagát tekintve -  kábítószernek minősül.

Mindkét férfit előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. A nyomozóhatóság előterjesztést tett az illetékes ügyészségen előzetes letartóztatásuk indítványozására. Ellenük a büntetőeljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.