Marihuána kereskedők őrizetben – videóval

2016. 08. 09., k - 12:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szigetszentmiklósi rendőrök két kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe.

Eljárás indult kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. Zsolt 28 éves és S. László 30 éves szigetszentmikósi lakosokkal szemben a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy nagyjából két-három éve marihuánát értékesítenek szigetszentmiklósi otthonukban. A nyomozók 2016. augusztus 8-án éjszaka mindkét férfinél házkutatást tartottak, amelynek során különböző csomagokban zöld színű növényi törmeléket, digitális mérleget és önzáró nejlon tasakokat foglaltak le. Az előzetes szakvélemény a 89,28 gramm zöld színű növényi törmelékről megállapította, hogy az - hatóanyagát tekintve -  kábítószernek minősül.

Mindkét férfit előállították a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. A nyomozóhatóság előterjesztést tett az illetékes ügyészségen előzetes letartóztatásuk indítványozására. Ellenük a büntetőeljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.