Másfél kilogramm marihuána - videóval

2016. 04. 13., sze - 05:04
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a férfi lakásán találták meg a nagy mennyiségű kábítószert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat V. Szilárd Viktor 35 éves miskolci lakos ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az újpesti rendőrök 2016. április 11-én 8 óra 45 perckor házkutatást tartottak egy Budapest IV., Gyertyaláng utcai lakásban, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott lakó férfi nagyobb mennyiségű kábítószert tart otthonában, amit árul is. A rendőrök a helyszínen egy digitális mérleget, egy vákuumozó gépet a hozzá tartozó nejlonnal, egy kábítószer őrléséhez készített speciális kéziszerszámot, önzáró tasakokat, készpénzt, valamint - az elsődleges szakértői vélemény szerint - 1500 gramm marihuánát találtak és foglaltak le. V. Szilárd Viktort az elfogása után előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben a további eljárást - őrizetbe vétele mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a verekedő fiatalok

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.