Még aznap visszaadták Tequilát a gazdájának

2017. 04. 28., p - 10:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A devecseri rendőrök néhány órán belül megtalálták az ellopott kiskutyát.

A rendőrségre bejelentés érkezett arról, hogy 2017. április 26-án 14 óra 30 perc körüli időben a sértett utcára kiszökött négy hónapos kutyáját ismeretlen személy magával vitte.

A sértett szomszédja látta, hogy a kutya az út szélén tartózkodott, megállt mellette egy autó, az ebet berakták a járműbe és elhajtottak vele.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap, 18 óra 35 perckor beazonosították azt a járművet, amibe a gyanú szerint a kutyát betették, és igazoltatták az azt vezető pápai férfit.

Előállították a Devecseri Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a kutya kiszaladt eléjük. Kisfiának nagyon megtetszett az eb, azt gondolták kóbor állat, így a férfi magához hívta és betette kocsijába.

A Tequila nevű kiskutyát sértetlenül visszaadták gazdájának a devecseri egyenruhások.

Az elkövetővel szemben jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.