Megbízhatatlan biztonsági őr

2015. 01. 10., szo - 11:25
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A bejelentést követő 24 órán belül elfogták a bicskei nyomozók azt a férfit, aki négy nagy értékű televíziókészüléket és öt számítógép monitort tulajdonított el abból a gyárból, amit hivatásszerűen őrzött.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy felcsúti biztonsági őrrel szemben.

A férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy 2014. október 1. és 2015. január 6. napja között egy etyeki raktárból - aminek őrzését hivatásszerűen ő maga látta el – eltulajdonított négy nagy értékű televíziókészüléket és öt darab számítógép monitort. 

A nyomozás során a lopott és időközben értékesített négy televízió közül kettőt megtaláltak és lefoglaltak a bicskei rendőrök. 

A gyanúsítottat a lakásán megtartott házkutatást követően az egyenruhások előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.