Megette az ellopott húst

2014. 08. 15., p - 08:22
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tatabányai Rendőrkapitányság vádemelést javasol a férfi ellen.

Csak a tettes által hagyott nyomokat kellett követniük a tatabányai egyenruhásoknak 2014. május 15-én, miután tudomást szereztek egy betörésről. Egy, a városhoz közeli birtokról tűnt el több kilogrammnyi vadhúsból készült kolbász, sonka, szalonna valamint pár üveg bor és pálinka. A tettes az ablakot betörve jutott be a melléképületbe, azon keresztül pakolta ki az élelmiszert. A gyanúsított több nyomot is hagyott maga után, ezen elindulva jutottak el a rendőrök a D. Gábor által használt épületig, ahol igazoltatták a 44 éves tatabányai férfit. Próbálta meggyőzni a járőröket, hogy nála nem találnak semmit, miközben egyik kezében kolbász, másik kezében egy üveg borral nyitott ajtót az egyenruhásoknak. A házkutatás is megcáfolta a férfi által mondottakat. A kisházban kolbászdarabokat találtak a rendőrök, melyeket felismert tulajdonosuk. D. Gábort az egyenruhások előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség. A 40 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. A D. Gábor ellen folytatott büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 2014. augusztus 14-én befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.