Megkerült hintaló

2015. 04. 01., sze - 15:32
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A jászapáti körzeti megbízottat jó személy- és helyismerete segítette a gyors felderítésben.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint ismeretlenek 2015. március 27. és 2015. március 31. között betörtek egy jászkiséri családi házba, ahonnan műszaki cikkeket, illetve az alsóépületből két elektromos kismotort, egy hintalovat és egy állólámpát tulajdonítottak el. A helyi körzeti megbízott jó személyismeretének köszönhetően elszámoltatott egy jászkiséri lakost, aki elmondta, hogy a birtokában lévő kismotorokat és gyerekjátékot két általa ismert helyi lakosoktól vásárolta. A rendőr azonosította a lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Rómeót és fiatalkorú társát. A körzeti megbízott és kollégája felkutatta, majd elfogta a 24 éves férfit és a 14 éves fiút, akiknek otthonában megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított tárgyak nagy részét. A rendőrök a helyi lakosokat előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként történt kihallgatásukkor elismerték a bűncselekmény elkövetését.

 

A Jászapáti Rendőrőrs munkatársai visszaadták a sértettnek a megtalált tárgyakat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.