Megpróbálta a lehetetlent

2014. 07. 29., k - 11:26
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság zámolyi körzeti megbízottja kutyája segítségével fogott el egy gyümölcstolvajt, aki el akart futni a rendőr és négylábú társa elől.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság zámolyi körzeti megbízottja 2014. július 28-án délben telefonon kapott bejelentést arról, hogy egy gyanús férfit láttak Zámoly külterületén a hétvégi házas övezetben.  A körzeti megbízott „ Kito „ nevű szolgálati kutyájával valamint a helyi polgárőrség vezetőjével azonnal a helyszínre indult.

Az egyenruhás rövid időn belül megtalálta és igazoltatta a férfit, aki dinnyével és barackkal tele hátizsákkal tartott a hétvégi telkektől a falu irányába. A tolvaj először megállt, majd a zsákmányt hátrahagyva futni kezdett, de „ Kito „ 30 méteren belül utolérte és a földön tartotta a gazdája odaérkezéséig.

A körzeti megbízott a 25 éves sárbogárdi lakost elfogta és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállította, ahol a férfit a nyomozók szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.