Megrontotta barátnőjét

2013. 07. 20., szo - 08:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárta a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a nyomozást, amelyet megrontás bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

A zalaegerszegi kórház orvosa jelentette be a rendőrségen, hogy az egyik ellátásra jelentkező gyerekkorú lány terhes. A gyanú szerint egy 14 éves fiú és 14 éves lány szexuális kapcsolatot létesített egymással. Kihallgatásakor mindkét gyermek édesanyja elmondta a nyomozóknak, hogy a gyerekek 2012 tavaszában ismerkedtek meg és a szülők sem tudtak arról, hogy a fiataloknak volt egymással szexuális kapcsolata. A szülők elmondták azt is, hogy korábban a gyerekeket felvilágosították egy nemkívánatos terhesség kockázatairól.    

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösüléssel elkövetett megrontás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a 15 éves B. Á. zalaegerszegi fiatallal szemben az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.