Megszúrta barátnőjét

2017. 01. 01., v - 11:48
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi életveszélyesen megsebesítette barátnőjét Józsefvárosban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya nyomozást indított K. Márk 19 éves budapesti lakos ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. december 31-én 16 óra 40 körül előzetes szóváltást követően Budapesten a VIII., Kőbányai úton megszúrta barátnőjét, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A sérült nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

 

A bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök beazonosították az elkövetőt, akit 2016. december 31-én 22 órakor Budapesten a VIII., Kőbányai úton elfogtak.

Elfogását követően előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.