Megszúrta ismerősét

2016. 12. 31., szo - 05:28
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy albertirsai családi házban veszett össze két férfi.

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya B. József 57 éves hodászi lakos ellen.

A férfi a jelenlegi adatok szerint 2016. december 29-én az esti órákban egy albertirsai családi házban veszett össze a 44 éves sértettel, majd a vita tettlegességig fajult. A gyanúsított egy késsel mellkason szúrta ismerősét, akit a mentők kórházba szállítottak.  

B. Józsefet a rendőrök a helyszínen elfogták, előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozó hatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.