Megtalálták a rendőrök Picúrt

2016. 03. 27., v - 08:22
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszakécskei rendőrök megtalálták az ellopott házi kedvencet, valamint az eltulajdonított fodrász kellékeket és pénztárcát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövető 2016. február 17. és 2016. február 18. közötti időben Tiszaalpáron, az Új utcában parkoló személygépkocsi szélvédőjét betörte és a gépkocsi utasteréből eltulajdonított egy pénztárcát, melyben a tulajdonos nevére kiállított személyes iratok és két bankkártya volt.

Pár nappal később, 2016. március 21-én 15 óra 30 perc körüli időben egy ismeretlen személy az egyik tiszaalpári bolt előtt álló kerékpáron hagyott fodrásztáskát a benne lévő hajnyíróval, ollókkal, fésűkkel és egyéb fodrászkellékekkel együtt ellopott.

A Deák Ferenc utca egyik bekerített udvaráról 2016. március 22-re virradóra ismeretlen elkövető eltulajdonított egy Yorkshire terrier fajtájú kutyát.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható B. Pétert. A tiszakécskei rendőrök a 23 éves férfit otthonában elfogták. A nyomozók a házkutatás során megtalálták az ellopott tárgyakat, valamint az ellopott házi kedvencet, Picúrt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a tiszaalpári férfit. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.