Megverte a barátnőjét

2014. 08. 06., sze - 10:59
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a rendőrök a 23 éves nemesnádudvari férfit.

A sértett 2014. augusztus 4-én 15 óra 20 perckor tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy 23 éves barátja 2014. július 30-án, hajnalban, az otthonában előzetes szóváltást követően bántalmazta őt. A nő a tettlegesség következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

 

G. Bálintot a rendőrök 2014. augusztus 5-én 18 órakor elfogták, majd testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Az ügyben a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytat büntetőeljárást. A terhelt az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött BMW Kiszomboron

A magyar rendőrök a francia hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

 

Mindent vitt, amit a raktárban talált

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba negyvennégy határsértő Csongrád megyében. A rendőrök harminckilenc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, öt személyt pedig elfogtak, akiket előállítottak, majd átadtak a román hatóságoknak.