Megverte a dióért

2013. 09. 18., sze - 10:01
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség elfogta azt a 48 éves tiszabecsi férfit, aki egy sonkádi diófa ültetvényen azt őt tetten érő tulajdonost bántalmazta.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. János 48 éves tiszabecsi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. szeptember 17-én délután egy Sonkád külterületén lévő diófa ültetvényről diót tulajdonított el. A tolvajt a terület tulajdonosa tetten érte és megpróbálta tőle a zsákba pakolt diót visszaszerezni. A 48 éves férfi hogy a lopott diót megtarthassa a 24 éves tulajdonost bántalmazta, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és rövid időn belül Tiszabecsen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

 

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. János ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.