Mendei emberölés - előzetes letartóztatásban a gyanúsított

2016. 02. 26., p - 04:39
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók egy 22 éves férfit fogtak el.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Cs. Tamás 22 éves mendei lakos ellen.

Egy idős házaspárt találtak holtan 2015. október 16-án a délutáni órákban mendei családi házukban. Az eljárás során kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy az akkor még ismeretlen tettes az idős férfit és nőt megölte.

A Pest megyei nyomozók az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit, akit 2016. február 23-án – mendei otthonában – elfogtak és előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság 2016. február 25-én elrendelte Cs. Tamás előzetes letartóztatását. Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.