Mentőápolóra támadt

2016. 04. 10., v - 07:53
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök elfogták a tettest.

A Komáromi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 22 éves komáromi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. április 8-án 21 óra körüli időben a komáromi vasútállomáson előzetes szóváltás nélkül bántalmazott egy mentőápolót.

A tettes komáromi lakcímére 2016. április 8-án 14 óra körüli időben vonultak a mentőszolgálat munkatársai, mivel édesapja bejelentette, hogy fia agresszívan viselkedik. Ittas állapotban dulakodtak egymással, illetve fenyegette a családtagokat. A fiatal férfinek a verekedésben sérülései keletkeztek, ezért a mentőápolók rendőri segítséggel további vizsgálatokra kórházba vitték.

A „sérült” ellátását követően távozott az intézményből és a komáromi vasútállomáson felismerte az őt korábban ellátó mentőápolót. A dühös férfi előzetes szóváltás nélkül a szolgálaton kívüli sértettre támadt és ököllel arcon ütötte, majd a helyszínről elmenekült.

A rendőrök a támadót lakásán elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A fiatalember tettét beismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.