Mosogatógépben bújt el - videóval

2014. 01. 06., h - 12:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Elbújt a rendőrök elől az a férfi, aki Nemzeti Dohányboltot rabolt ki decemberben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást G. Benjamin 22 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. december 23-án 3 óra 25 perc körüli időben egy Budapest XIII., Hollán Ernő utcai Nemzeti Dohányboltba bement, az ott dolgozót egy késsel megfenyegette és tőle a bevétel átadását követelte. Miután a támadó a pénzt megkapta, elmenekült a helyszínről.

A nyomozás során a férfit a rendőrök beazonosították és elfogató parancsot bocsátottak ki ellene.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2014. január 5-én 14 óra 45 perc körüli időben megjelentek a gyanúsított Budapest XI., Budafoki úti lakcímén, ahol a férfi rokona nyitott ajtót. A fiatalember zavartan viselkedett, ezért a nyomozók a beleegyezésével házkutatást tartottak. G. Benjamin elbújt a rendőrök elől, őt a lakás átvizsgálásakor a konyhában, a mosogatógépbe bújva találták meg.

A férfit a rendőrök elfogták és előállították. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ököllel ütötte a gyermeket

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a győri rendőrök egy helybéli férfit.

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.