Mosogatógépben bújt el - videóval

2014. 01. 06., h - 12:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Elbújt a rendőrök elől az a férfi, aki Nemzeti Dohányboltot rabolt ki decemberben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást G. Benjamin 22 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. december 23-án 3 óra 25 perc körüli időben egy Budapest XIII., Hollán Ernő utcai Nemzeti Dohányboltba bement, az ott dolgozót egy késsel megfenyegette és tőle a bevétel átadását követelte. Miután a támadó a pénzt megkapta, elmenekült a helyszínről.

A nyomozás során a férfit a rendőrök beazonosították és elfogató parancsot bocsátottak ki ellene.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2014. január 5-én 14 óra 45 perc körüli időben megjelentek a gyanúsított Budapest XI., Budafoki úti lakcímén, ahol a férfi rokona nyitott ajtót. A fiatalember zavartan viselkedett, ezért a nyomozók a beleegyezésével házkutatást tartottak. G. Benjamin elbújt a rendőrök elől, őt a lakás átvizsgálásakor a konyhában, a mosogatógépbe bújva találták meg.

A férfit a rendőrök elfogták és előállították. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Négy határsértő negyed órán belül

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.