Nagy gázzal hajtott el a taxis

2016. 09. 28., sze - 08:36
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárult annak a férfinak az ügye, aki az utasa összes pénzével és telefonjával elhajtott egy I. kerületi hotel elől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított Ü. Árpád 45 éves budapesti férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2016. július 24-én 3 óra körül a Budapest XIV., Széchenyi Gyógyfürdőnél felvette a két külföldi utasát, akiket egy Budapest I. kerületi hotelhez szállított. A sértett kiszállt az autóból és ki akarta fizetni az utazást, elővette az összes pénzét és megkérdezte a sofőrt, hogy mennyivel tartozik. Ekkor a taxis az összes bankjegyet kivette a férfi kezéből és nagy gázzal, nyitott ajtóval elhajtott. A sértett mobiltelefonja és fürdőnadrágja is az autóban maradt. A lopással okozott kár értéke eléri a 200.000 forintot.

Az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága befejezte és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam