Nem a várt szolgáltatást kapta

2017. 06. 11., v - 13:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy bájait áruló nő és élettársa vette el egy férfi pénztárcáját. A budapesti rendőrök perceken belül elfogták a népligeti rablópárost.

Egy férfi 2017. június 10-én éjfél körül a Budapest X., Népligetben egy nővel szexuális szolgáltatásban állapodott meg és egy félreeső helyre húzódtak. A hölgy azonban örömszerzés helyett a közeli bokros részen várakozó élettársáért kiáltott, aki odarohant, lefogta a férfit és a földre nyomta. A nő ezután kivette a zsebéből a sértett pénztárcáját, majd élettársával együtt elmenekültek.  

A kirabolt férfi a helyszínen járőröző rendőröktől kért segítséget, akik perceken belül a Népliget közelében mindkét feltételezett elkövetőt elfogták. A kerületi rendőrkapitányságra előállított 34 éves budapesti nőt és 24 éves élettársát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság S. József és O. Éva ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.