Nem állt meg az embercsempész

2015. 09. 27., v - 10:14
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két megyén keresztül követték, majd elfogták az embercsempészt és a vele utazó 14 illegális bevándorlót.

A Csongrád megyei Zákányszék községben 2015. szeptember 27-én 7 óra 50 perc körüli időben a járőrök ellenőrizni akartak egy német rendszámú személygépkocsit, amely a jelzésre nem állt meg. Ezt követően az autó felhajtott az autópályára, a rendőrök utána mentek. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a történtekről értesítette a Bács-Kiskun megyei rendőröket, akik az illetékességi területükön folytatták az autó követését.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nagy sebességgel közlekedő autó egyik első kereke Lajosmizse közelében kitört, és az M5-ös autópálya 66+900-as kilométer-szelvénynél eddig ismeretlen körülmények között több járművet összetört. Az elsődleges adatok szerint az ütközés következtében személyi sérülés nem történt. A jármű szerb vezetőjét és a vele utazó 14 külföldi személyt a helyszínen elfogták a rendőrök. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Huszonhét határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.