Őrizetben a bántalmazó

2015. 12. 22., k - 11:34
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök egy 30 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat kapcsolati erőszak bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Andor 30 éves gödöllői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. november 5-én 21 óra körüli időben egy gödöllői áruház mögötti területen – előzetes szóváltást követően – élettársát a földre lökte, majd a helyszínen talált faággal a bal lábát többször megütette, melynek következtében a nő lába eltört. Ezt követően B. Andor 2015. december 19-én 14 óra körüli időben gödöllői otthonukban egy balta tompa részével egy alkalommal fejbe ütötte a sértettet, aki az ütés következtében – az orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A 30 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2015. december 21-én 11 óra körüli időben az élettársát a lábtörése miatt kezelésre vitte egy gödöllői egészségügyi intézménybe, ahol a tolókocsiban ülő nőt rángatni kezdte és vele szemben agresszíven lépett fel. Ekkor a sértett védelmére kelt egy, a társaságukban lévő nő, akit a gyanúsított megfenyegetett, majd egy alkalommal megütött.

A bejelentést követően B. Andort a gödöllői járőrök az egészségügyi intézmény előtt elfogták és előállították. Őt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki valamennyi bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.