Őrizetben a dohánybolti rabló

2016. 01. 31., v - 08:28
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Fél napon belül azonosították és elfogták a zalai nyomozók a 21 éves türjei férfit.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2016. január 29-én 18 óra 35 perckor bement Zalaegerszegen, a Zrínyi utcai dohányboltba, majd a bent lévő alkalmazottat egy késsel megfenyegette és a bevétel átadására kényszerítette. Az eladó a fenyegetés hatására átadta a férfinak a kasszában lévő több százezer forint készpénzt, aki ezt követően futva távozott a Dózsa Liget irányába.

A közös bűnügyi és rendészeti összefogásnak, valamint a bevezetett intézkedéseknek köszönhetően a zalaegerszegi rendőrök fél napon belül beazonosították és elfogták a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Enricot. A 21 éves türjei férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte, a nyomozók őrizetbe vették. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: késsel támadt az alvó családra

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.