Őrizetben a halálos baleset okozója

2015. 07. 19., v - 04:51
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy 22 éves kecskeméti férfit gyanúsítanak a Tiszaföldvár és Martfű között történt halálos közlekedési baleset gondatlan okozásával.

Mint arról korábban beszámoltunk közúti közlekedési baleset történt 2015. július 18-án 9 óra 5 perc körüli időben a 442-es számú főút 21. kilométer-szelvényében, Tiszaföldvár és Martfű között.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint N-G. Róbert kecskeméti lakos a 442-es számú főúton Tiszaföldvár irányából Martfű irányába közlekedett egy Peugeot típusú tehergépkocsival. A 22 éves férfi az egyenes útszakaszon elvesztette uralmát a jármű felett, áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött az ott közlekedő Fiat típusú személygépkocsival. A vétlen gépjármű egyik utasa a helyszínen, annak vezetője a kórházban életét vesztette.

A rendőrök N-G. Róbertet halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam