Őrizetben a késelő

2016. 05. 02., h - 07:44
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított az utcán szúrta meg vitapartnerét Sopronban.

A Soproni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Gy. István 36 éves soproni lakos ellen.

Vitát követő késszúrásról érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére 2016. május 1-én 13 óra körüli időben Sopronban. A járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek és megállapították, hogy a gyanúsított – szerelemféltés miatt kialakult – szóváltást követően egy alkalommal megszúrta vitapartnerét, majd személygépkocsijával elhajtott a IV. László király utcából. Az elsődleges megállapítások szerint a 35 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a támadás módja és eszköze alkalmas volt arra, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozzon.

A soproni rendőrök jelentős erőkkel kezdték meg az elkövető felkutatását, azonban egy órával az esemény után Gy. István önként megjelent a rendőrkapitányságon. A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.