Őrizetben a rablás elkövetője

2016. 12. 08., cs - 11:00
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A decsi férfi beismerő vallomást tett.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Az ügyben egy szekszárdi nő tett feljelentést a rendőrségre, mivel 2016. november 26-án délután Szekszárd belvárosában ismeretlen férfi megragadta a táskáját, majd annak megszerzése érdekében ellökte őt. A nő a táskát még ekkor sem akarta elengedni, így a férfi annál fogva a földön métereken át húzta. Ezt követően a táskát sikerült megszereznie, majd az abban lévő értékekkel együtt elszaladt vele.

A rendőrök a nyomozás eredményeként a napokban azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 25 éves decsi lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A rendőrök a táskában lévő telefont és irattárcát a nyomozás során megtalálták és lefoglalták.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Száguldott

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.