Őrizetben a szeméremsértő

2016. 11. 17., cs - 14:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fővárosi férfi egy kisfiú sérelmére követett el szeméremsértést Ferencvárosban.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves budapesti férfi 2016. november 16-án 15 óra 15 perc körül odalépett egy 4-es villamoson utazó gyermekkorú sértetthez, kezét a belső combjára tette és simogatni kezdte. A kisfiú édesanyja A. Krisztiánt számon kérte, aki sietve leszállt a szerelvényről. A villamos utasai értesítették a rendőrséget, az anyuka és egy másik utas pedig követni kezdte a férfit, akit a Budapest, IX., Ráday utcában a járőrök kiérkezéséig visszatartottak.

A. Krisztiánt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene – őrizetbe vétele – szeméremsértés vétség miatt indítottak eljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Pénztárcát lopott

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.