Őrizetben a szeméremsértő

2016. 11. 17., cs - 14:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fővárosi férfi egy kisfiú sérelmére követett el szeméremsértést Ferencvárosban.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves budapesti férfi 2016. november 16-án 15 óra 15 perc körül odalépett egy 4-es villamoson utazó gyermekkorú sértetthez, kezét a belső combjára tette és simogatni kezdte. A kisfiú édesanyja A. Krisztiánt számon kérte, aki sietve leszállt a szerelvényről. A villamos utasai értesítették a rendőrséget, az anyuka és egy másik utas pedig követni kezdte a férfit, akit a Budapest, IX., Ráday utcában a járőrök kiérkezéséig visszatartottak.

A. Krisztiánt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene – őrizetbe vétele – szeméremsértés vétség miatt indítottak eljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.