Őrizetben az útonálló

2015. 11. 02., h - 12:34
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a rendőrök azt a 19 éves fiatalembert, aki Hajdúhadházon rátámadt egy 65 éves férfira és erőszakkal elvette a nála lévő készpénzt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 19 éves V. László ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 30-án 13 óra 30 perckor egy 65 éves helyi férfi bement a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra és bejelentést tett arról, hogy a Vénkert utcában előzetes szóváltást követően egy fiatal fiú rátámadt. A sértett elmondta a támadó dulakodni kezdett vele, rángatta a ruházatát, amitől ő a földre került, majd a kabátja zsebéből kivette a pénztárcáját, amiben kétezer forint volt. Miután a tettes a pénzt magához vette a pénztárcát eldobta és a helyszínről elmenekült.

A rendőrök a kapott információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves fiút, akit fél órán belül a városban elfogtak és a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán V. László a nyomozóknak beismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozóhatóság a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának elrendelésére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.