Pakettek, fecskendők, fegyverek – videóval

2014. 08. 16., szo - 12:54
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – F. Ernő 41 éves budapesti lakos ellen indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai 2014. augusztus 16-án 4 óra 35 perc körüli időben Budapest VIII., Kőris utcai lakásában fogták el F. Ernőt, akit előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Vegyes Bűncselekmények Osztályára. A házkutatás során a nyomozók 40 darab kábítószergyanús anyagmaradványt tartalmazó pakettet, 80 darab fecskendőt találtak, melyek mellett lefoglaltak egy airsoft és egy gázriasztó fegyvert, valamint egy bozótvágó kést.

A 41 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

F. Ernő ellen a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Vegyes Bűncselekmények Osztálya folytatja, egyben előterjesztést tesznek az ügyészségnek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.