Panzióból lopott, majd egy dohánybolt bevételét követelte

2013. 11. 02., szo - 11:02
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A 48 éves nő egy győri panzióból pénztárcát és neszesszert tulajdonított el. Nem sokkal később egy Nemzeti Dohányboltot akart kirabolni. A rendőrök őrizetbe vették.

Az eltakart arcú asszony 2013. november 1-jén este Győr egyik belvárosi dohányboltjában az eladótól a bolt bevételét követelte, miközben egy üveggel a kezében, több alkalommal az alkalmazott felé sújtott. A boltos a pénz átadását megtagadta, segítségért kiáltott és igyekezett a támadót az üzletből kitessékelni. A hangoskodásra és a két nő dulakodására egy járókelő figyelt fel, aki a rablót a rendőrség kiérkezéséig  feltartóztatta.

A nyomozás megállapította, hogy a gyanúsított egy órával korábban egy győri panzióból pénztárcát és neszesszert tulajdonított el. A rendőrök az asszonynál megtalálták az ellopott tárgyakat, a benne lévő értékekkel együtt. A nő a kihallgatása során tettét beismerte.

A Győri Rendőrkapitányság a veszprémvarsányi P. Magdolnát bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Ellene rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam